• 0598-392311

Spreekuur en openingstijden

Openingstijden praktijk

UPDATE 16 maart 2020: In verband met het corona virus hanteren we momenteel een aangepast beleid:

* KOM ALLEEN NAAR DE PRAKTIJK ALS U EERST TELEFONISCH EEN AFSPRAAK HEEFT GEMAAKT! WE HEBBEN DE DEUR DICHT>

* OOK ALS U URINE WILT BRENGEN EERST BELLEN!

* DIT GELDT OOK VOOR OPHALEN VAN BRIEVEN ECT.!

-Alle werkdagen: van 08.00 uur tot 17.00 uur.-

Wanneer er sprake is van een levensbedreigende situatie kunt u bellen naar 0598-392311 toets daarna een 1. Binnen 30 seconden heeft u een praktijkassistente aan de telefoon. Als iedere seconde telt belt u 112.

Afspraken

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken. Indien u klachten heeft die dezelfde dag gezien moeten worden verzoeken wij u om tussen 08.00-10.00 uur te bellen! Tot 12 uur is de lijn open voor het maken van afspraken.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst. Zij is daartoe opgeleid en doet dat voor de organisatie van het spreekuur. Standaard reserveren wij 10 minuten voor een consult. Heeft u meerdere klachten of wilt u een gesprekje vraagt u dan om een dubbel consult.

Soms loopt het spreekuur iets uit en moet u wat langer wachten dan gebruikelijk, hiervoor graag uw begrip. Duurt het voor uw gevoel erg lang voordat u wordt opgeroepen, meldt u zich dan bij de assistente.

Huisbezoeken

Een huisbezoek voor dezelfde dag dient u indien mogelijk voor 10 uur 's ochtends aan te vragen. Uitgezonderd spoedgevallen. Wanneer het door ziekte of handicap niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kan de huisarts bij u thuis komen. De praktijkassistente beoordeelt samen met de dokter of er een bezoek wordt afgelegd. Op de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Geen vervoer is niet direct een reden voor een huisbezoek.

Uitslagen

Voor uitslagen van onderzoeken in het ziekenhuis, bloeduitslagen of het bespreken van specialisten brieven kunt u bellen vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Houdt u rekening met ongeveer 3 werkdagen tussen onderzoek en uitslag. Als het medisch gezien noodzakelijk is dat we direct moeten (be)handelen neemt de praktijk op met u. Zorg ervoor dat de praktijk altijd over u juiste adres en telefoongegevens beschikt.

Bloedafname

Tussen 11.00 uur en 15.00 nemen wij bloed af voor CERTE. U kunt hiervoor een afspraak maken met de praktijkassistente of aansluitend na uw consult geprikt worden. Uitgezonderd kinderen < 10 jaar. Sinds kort maken wij gebruik van "POCT" onderzoeken. Voor uitleg over de POCT metingen zie de submap elders op de website.

Wrattenspreekuur

Vanaf 08-01-2020 voortaan elke week op de woensdag middag tussen 15.00-16.00 alleen op afspraak.

Avondspreekuur

Sinds 2016 bieden we een avondspreekuur tussen 17.10 en 19.00uur.

Het spreekuur zal vanaf januari 2020 2 x per maand zijn.

* Op maandagavond dan is dokter Wassiee aanwezig en twee week  later op donderdag avond dan is dokter van Lacum aanwezig. * wijzigingen voorbehouden.

Het is als extra service bedoeld voor patiënten voor wie het lastig is om overdag naar de praktijk te komen. We zijn dan telefonisch niet bereikbaar. U kunt overdag een afspraak maken voor het avondspreekuur met de assistente.

Avondspreekuur is er op:

Ivm Covid is er momenteel geen avondspreekuur

Telefonisch spreekuur

Voor telefonisch overleg kunt u terug gebeld worden. U kunt dit laten inplannen door de assistente.

Voor spoedgevallen in de avond, nacht en in het weekend:

Kunt u bellen met Doktersdienst Groningen : 0900-9229

Copyright wassieevanlacum.nl - Alle rechten voorbehouden - Realisatie door OnlineBouwers