• 0598-392311
  • 0598-391036

De bouw is begonnen

Lees verder

Wijziging spreekuur diƫtiste

Per 1 juni

Lees verder

Nieuwbouw

Persbericht

Lees verder

Nieuwe medewerker

Vanaf dinsdag 4 april is Engelina Swieringa- van Dijk onze nieuwe collega dokterassistente. Ze is aanwezig op de dinsdag en de vrijdag. ..

Lees verder

Nieuwe website in de lucht!

Heden is de nieuwe website gelanceerd! De website is responsive dat wil zeggen dat het zich aanpast aan de grote van je scherm, dus ook op uw mobiele telefoon is de website in zijn geheel goed te bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om direct te bellen met het algemeen nummer of het spoednummer door middel van de button op de homepage als je via je smartphone op de website bent. ..

Lees verder

NHG-praktijkaccreditering

01-03-2017: Vol trots kunnen we u laten weten dat we ook dit jaar de audit voor de NHG-praktijkaccreditering met succes hebben afgerond! Hoe komt een praktijk aan een keurmerk? Een door NPA gekeurde praktijk voldoet aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering. Om dit te kunnen vaststellen is de praktijk helemaal doorgelicht. Daarna zijn onderzoeksgegev..

Lees verder

Rijbewijskeuring

Ook kunt u bij ons terecht voor een rijbewijskeuring of invullen van een eigen verklaring. (Zie elders op de website) ..

Lees verder

Vakantie plannen?

Wij doen ook reizigersadvisering! (zie elders op de website) ..

Lees verder

Copyright wassieevanlacum.nl - Alle rechten voorbehouden - Realisatie door Skytz Winschoten